Op weg naar TED2009

In deze roerige tijd is het een eer en genoegen dat ik in februari mag afrijzen naar de USA om TED2009 te bezoeken. TED is volgens mij in ieder geval een van de meest inspirerende bijeenkomsten in de wereld met topsprekers uit de politiek, bedrijfsleven, wetenschap, kunsten en cultuur.

In de afgelopen jaren waren daar Bill Clinton, Al Gore, Malcolm Gladwell, Jane Goodall en ga zo maar door. Het format is snel en voor iedereen hetzelfde; je hebt maximaal 20 minuten om je publiek en de wereld te inspireren of zich te doen afvragen wat de bron van Inspiratie is. De pay-off van TED is niet voor niks: Ideas worth spreading.

Regelmatig kon je op mijn blogs al verwijzingen naar Inspiraties van de afgelopen jaren TED vinden; het is nog 27 dagen voordat TED2009 losbarst. Hier alvast de line-up voor 2009; ik kijk vooral uit naar:Maar ook naar Jamie Cullum, Nandan Nilekani, Barry Schwartz en Rosamund Zander. Na terugkomst gaan we hier weer veel inspiratie uit putten en antwoord vinden op de vraag: ‘Waar moet het heen; wat is de bron van Inspiratie voor de volgende 10 jaar’?


AddThis Feed Button