Nabrander (over Ones en Twos)

Stond op het whiteboard bij een klant waar ik gisteren was:

In God we trust, all others bring Data!

Zo komt Vertrouwen nooit meer goed

Het verhaal is op Youtube al een hit: Dave Carrol gaat met z'n gitaar op reis met United Airlines, komt de gitaar in stukken aan en United doet er niks aan. Wat blijkt helaas voor hen, Dave Carrol is een singer-songwriter en maakt er een liedje en filmpje over en zet dat op YouTube en klaagt virtueel op die manier United Airlines aan.

Het filmpje is bijna 6 miljoen keer bekeken en United Airlines heeft er veel last van:Het ergste komt nog: Dave Carrol vloog recent weer een keer (noodgedwongen) met UA en verliezen ze zijn bagage!! Je zou verwachten dat als iemand je al zo veel (terechte) last heeft veroorzaakt, dat dan alle alrambellen afgaan als hij op je passagierslijst komt. Ik zou persoonlijk zijn bagage lopend gaan brengen zodat niks kwijtraakt, breekt of wat dan ook.

Maar ja een zelfreferentieel systeem wordt wellicht nooit meer anders. Sic!


AddThis Feed Button

Het komt te voet en gaat te paard ...

... was ooit een uitspraak van Gerrit Zalm over 'vertrouwen' (ik geloof bij de val van Balkenende 2 met de LPF?). Ietwat serieuzere informatie is het feit dat er (weer) een boek van Stephen Covey is verschenen en deze keer gaat het over 'de snelheid van vertrouwen' (The Speed of Trust). Daarin staat dit mooie tabelletje over vertrouwen:Vooral het hoofdstuk over het 'terugwinnen van vertrouwen' geeft hoop.

Martin H.: bedankt voor tip!

AddThis Feed Button